TUNG RIVNING

Vi erbjuder tung rivning av allt från broar till hela hus. För oss är varje rivning unik och därför förespråkar vi pålitlig utrustning, som kan anpassas efter förutsättningarna för varje rivningsprojekt.

Cs riv - foretag

Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal. Vi använder oss också av ID06 för all personal!

Medlem_left_pos_1

TUNG RIVNING

Vi utför tung rivning, som exempelvis rivning av broar eller hela hus, i Göteborg med omnejd. Tack vare vår långa erfarenhet av rivning, med rivningsprojekt i alla dess former kan vi hjälpa dig med det allt inom tung rivning! Vi kan även hjälpa dig med lättare rivningsuppdrag, läs mer om lätt/medeltung rivning här.

Modern utrustning

För oss är varje rivning unik och med hjälp av modern och pålitlig utrustning kan vi utföra tung rivning på ett säkert sätt. Våra maskiner anpassas alltid efter varje enskilt rivningsprojekt.

Vi har grävmaskiner i storlekarna 14-60 ton, som vi använder vid tyngre rivningar. Samtliga grävmaskiner är fullt rivningsutrustade med betongcruscher, hydraulhammare och rivningsgrip. Vi använder magnet, för att enkelt kunna urskilja metall ur betongmassor. Det finns även tjälkrok och diverse grävskopor till varje maskin. 

Alltid selektiv rivning

Selektiv rivning tillämpas vid alla våra rivningar, vilket innebär att vi sorterar/separerar rivningsavfallet. Vilket gynnar vidare användning av vissa material som är bra för miljön. 

Kontakta oss idag, så kan vi berätta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom tung rivning!

bild2

Vi lyssnar på kunden

Vad kan vi göra för er?