MILJÖ, KVALITÉ & SÄKERHET

På CS Riv arbetar vi för en bättre miljö, är måna om att leverera högsta möjliga kvalité och prioriterar säkerhet för våra anställda. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar inom respektive område.

certifikat c1 iso
photo-1503424886307-b090341d25d1

MILJÖ

På CS Riv arbetar vi för en bättre miljö. Vi vill ligga i framkant när det kommer till miljöarbete och värderar ständigt det vi gör utifrån dess miljöpåverkan.

Vår personal får kontinuerlig utbildning i miljöfrågor och vår vision är att det skall vara bra att anlita vår professionella hjälp vid rivningar och andra arbeten.

Cs Riv & Håltagning AB var även med och startade Brattöns Återbruk AB som tar tillvara på allt som går att återbrukas på våra rivningar.

Vårt miljöledningssystem är certifierat enligt ISO 14001. 

14001

KVALITÉ

Vi är ett kundfokuserat företag som hela tiden arbetar med förbättringar.

Vår målsättning är alltid att infria, men helst överträffa våra kunders behov och förväntningar.

Vår personal får kontinuerlig utbildning i nya maskiner för att kunna leverera på bästa sätt.

Vårt kvalitetsledningssystem är certifierat enligt ISO 9001.

9001
20120321_1700
saker

SÄKERHET

Vårt mål när det gäller säkerhet är att inga skador/olyckor skall uppkomma, trots att vårt arbete ibland kan vara riskfyllt. För att uppnå detta ser vi till att vår personal är väl medvetna om riskerna vid varje enskilt arbete.

Vi arbetar ständigt med riskanalyser och riskbedömningar. Vi ser till att vår personal har den utbildning som krävs, så som exempelvis heta arbeten och säkra lyft.

Tänk på framtiden

Vill ni veta mer om hur vi jobba med hållbarhet?