Liten Presentation av rivningsarbete och vad vi kan hjälpa till med...

 

Mer om oss på CS Riv...

 

CS Riv & Håltagning är ett företag som är verksamt inom rivning och betonghåltagnings branschen. Företaget bildades 1996 och hade då ca 5 anställda. År 1999 flyttade företaget till Göteborg och år 2010 flyttade vi in i nuvarnade egna lokaler i Hisings-Backa på Ringön. Ägarstrukturen har sedan starten sett likadan ut med Ola Landqvist och Peter Säfvendahl som gemensamma ägare, men antalet anställda har under åren ökat och idag arbetar ca 30 personer på CS Riv & Håltagning AB samt en hel del inhyrda personer. Fler anställda finns i de andra bolagen med samma ägare.
Vi utför arbeten i Västra Götalands regionen med omnejd, men även i andra regioner som tex Skåne. Det förekommer även att vi utför arbeten i Norge och Danmark.
Maskinparken består av nio rivningsrobotar, åtta Brokkmaskiner och en Husqvarna samt sex st Bobcat. Vi har även ringsåg och väggsåg mm..
Vet du att en ringsåg sågar 27,5 cm djupt, en brokk110 med hammare väger totalt 1550 kg och en Brokk330 med hammare väger totalt 4650 kg.

Arbetsområden: Under årens lopp har våra verksamhetsområden utökats till att förutom rivning och betonghåltagning även omfatta en hel del saneringsarbeten, lyfttjänster samt miljöinventeringar. Idag utför vi arbeten inom följande områden:
Rivning: Såväl tung demolering med våra grävmaskiner, rivning med robotar i olika storlekar samt även handrivning.
Betonghåltagning: Vi arbetar med borrning, golv, vägg samt vajersågning. Idag har vi mycket rutinerade betonghåltagare som varit verksamma i branschen mellan 10 till 25 år. Det innebär att vi känner oss trygga i att utföra mycket komplicerade håltagningsarbeten.
Containertömning/ transporter / maskinflytt: Idag har CS Transport 2 lastbilar med chaufförer. Vi utför själva våra containertransporter och det går bra att anlita oss för tömningar.
Teleskoplastare: Vi har en runtomsvängande teleskoplastare med 25 meters arbetshöjd. Maskinen är utrustad med korg godkänd för personlyft, runtomsvängande korg, diverse andra korgar och lyftredskap. Detta innebär att vi kan vara behjälpliga med många olika lyft och underhållsarbeten.
Asbest och PCB sanering: CS Riv & Håltagning har tillstånd att sanera asbest. Idag har vi flera utbildade sanerare samt en utbildad arbetsledare för sanering.
Miljöinventeringar: CS Riv & Håltagning har under de senaste åren även utfört diverse miljöinventeringar. Med personal som har lång erfarenhet inom rivningsbranschen, med avseende på material, gammal byggnadsteknik samt även kunskap om lagar och krav har vi funnit att vi har bra förutsättningar för att utföra omfattande miljöinventeringar.

 

Vi finns i lokaler på Salsmästaregatan 19 B, 422 46 Hisings-Backa.

 

Ni kan alltid maila till oss (se kontaktsidan) eller ringa och ställa frågor. Vi hjälper dig! Välkommen!

 

 

Länkar:

 
*
Till Butiken Brattöns Återbruk
*
Miljö
*
Hitta Hit
*
Jobba hos oss
*
Kontakta oss