Vi kan hjälpa Er med betonghåltagning, rivning, borrning, sågning och asbestsanering...

 

Så här började det...

 

Företaget bildades år 1996 och drivs idag av delägarna Ola Landqvist och Peter Säfvendahl.

Sysselsättningen ligger nu på topp och vi hoppas på en vidare positiv framtid av gott samarbete med nya som gamla kunder och beställare. Vi arbetar aktivt med att hela tiden hitta nya, bättre och säkrare metoder att genomföra alla uppdrag. Givetvis alltid med kundens önskemål i fokus och vi försöker hela tiden att överträffa kundens förväntningar. Under 2013 har vi miljödiplomerat företaget. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och all persoanl använder sig av ID06.

Vi har tillgång till en stor maskinpark och en personalstyrka som har många år inom yrket vilket ger en bra grund för oss att utföra många komplicerade uppdrag på ett oerhört bra sätt. Vi är flera företag inom koncernen som kan komplettera varandra vid behov där alla är specialicerade på var sin del tex maskiner och olika typer av lyft samt transporter av olika material.

Från vårt kontor i Hisings-Backa tar vi hand om ekonomi & administration och betalar ut löner mm för flera bolag utöver CS Riv & Håltagning AB, tex CS Maskin i Göteborg AB, CS Maskin & Transport AB och Brattöns Fastighetsbolag, Säfvendahl & Landqvist samt Brattöns Återbruk AB mm.

Läs ännu mer här...

Länkar till några av våra företag:

CS Maskin i Göteborg AB

CS Maskin & Transport AB

Brattöns Återbruk AB

CS Bolagen (Samlingssida för våra företag)

 

Vi finns i lokaler på Salsmästaregatan 19 B, 422 46 Hisings-Backa.

 

Ni kan alltid maila till oss (se kontaktsidan) eller ringa och ställa frågor. Vi hjälper dig! Välkommen!

 

 

Länkar:

 
*
Till Butiken Brattöns Återbruk
*
Miljö
*
Hitta Hit
*
Jobba hos oss
*
Kontakta oss
*
Personal

 
 

Väder Göteborg